Dutch Investors only for now:

TukTuk Factory is de grootste maker en distributeur van elektrische tuktuks ter wereld. Momenteel rijden onze ‘fun and friendly’ voertuigen in meer dan 30 landen rond. We groeien erg hard en onze ambities zijn groot. Investeer mee in TukTuk Factory, ontvang een duurzaam rendement en draag bij aan een schone, elektrische toekomst. Get on board!

Over ons

Onze missie is simpel: de wegen van de wereld een beetje mooier, leuker en schoner maken. Daarom zijn we in 2008 begonnen met het ontwerpen, fabriceren, verkopen en distribueren van 100% elektrische tuktuks. Bulls eye. Verkoop en omzet groeiden de afgelopen jaren exponentieel.

In 2012 bestelde klanten gemiddeld iets meer dan één voertuig per order. Op dit moment is dat gemiddeld meer dan 15 voertuigen per order. Sinds 2014 maken we winst en de prognose van de omzetgroei van 2014 tot en met 2016 is ruim 260%. Zoals gezegd: we groeien snel. En we willen nog sneller.

Waarom investeren

De markt voor elektrische voertuigen groeit explosief. Overheden wereldwijd lanceren plannen om benzine en diesel uit hun (binnen)steden te bannen. Ondernemers in mobiliteit ontdekken dat ‘duurzaam’ verkoopt. En allemaal zien ze elektrisch vervoer als hét middel om hun doelen te bereiken. Tuk Tuk Factory is uitstekend gepositioneerd om optimaal van deze groei te profiteren, met name op het gebied van binnenstedelijk vervoer en last-mile transport. In Lissabon rijden inmiddels meer dan 150 e-Tuks. En dat aantal neemt snel toe. Scan de QR-code hieronder voor een impressie.

 

 

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd, verbeterd en in de steigers gezet. Om onze ambities waar te maken, moeten we onze positie als marktleider verstevigen. Elke verkochte e-tuk brengt ons doel een stukje dichterbij. Dat geldt ook voor deze obligatielening. Een succesvolle uitgifte is de volgende stap naar een schonere wereld. Investeer mee en ontvang een rendement van 7%. We zijn er klaar voor.

Tuk Tuk Holding, geconsolideerd

graph
plug
8

types of premium electric vehicles

Car
650

boring vehicles replaces already

Factory
3200 ton

CO2 savings per year

Turnover growth
72%

Average turnover growth per year since 2013

Thumb
30+

Countries with type approval

Wheel
4

Number of wheels on our new vehicle?

Stacks
€4.35 mln

Prospected turnover 2016

Tools
30+

e-Tuks built per month

Stacks big
260% +

Prospected turnover growth 2014-2016

timeline

Quotes by government

Amsterdam aims to be first emissions-free city in Europe

- NL Times

NYC mayor plans "vast" electric vehicle fleet by 2025

- cleantechnica.com

Norway aiming for 100-percent zero emission vehicle sales by 2025

- carsandbikes.com

Quotes by clients

TTF exceeds our expectations

- Doug Strachan
  Atlanta Airport, Georgia

They all look sensational

- James Hewitson
 GM Anantara The Palm, Dubai

Yes, they are profitable all right

- Benjamin Maarek
 Owner Allo Tuk Tuk, Paris

Investeer mee

De informatie op deze pagina is gebaseerd op de situatie op 23 november en kan veranderen. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Deze pagina bevat een beknopte weergave van het aanbod en kan niet volledige de belegging omschrijven. Alleen de inhoud van het prospectus is bindend. Hierin worden de kansen en de risico’s uitgebreid beschreven.

afm melding